TALENTERA ELŐFIZETÉS

Hozzáférés a munkaerőpiac krémjéhez,
a megszokott toborzási költségek töredékén,
miközben a munkáltatói márkád is épül.

5000+
Talentera tag
30-40 rendezvény évente
Akár 5x
hatékonyabb toborzás
Akár 80%
megtakarítás

Mi a Talentera?

Egy olyan platform, ami mind a munkavállalóknak, mind a munkáltatóknak segítségére van, hogy megfeleljenek egymás igényeinek, és hogy egymásra is találjanak.

Hol érhető el a szolgáltatás?

Budapesten 2018-ban indult a szolgáltatás. Más európai nagyvárosokban (Bukarest, Varsó, Bécs, Berlin, London) jelenleg az előkészítés fázisában vagyunk.

Miért csatlakoznak a tagok?

A tagok ingyenes tréningeken és közösségi eseményeken vehetnek részt, valamint munkajogi támogatást és karriertanácsadást vehetnek igénybe, szintén térítésmentesen.

Mekkora a tagság?

Már 5000-nél is több tagunk van, illetve a követőink száma eléri az 7000 főt. A tagság 96%-a informatikus.

Mi a Talentera előfizetés?

Munkáltató partnerünkként különböző csatornákon keresztül toborozhatsz a Talentera tagok között, illetve promótálhatod a brandedet.

Kapcsolódó szolgáltatások?

Igény szerint tanácsadóként segítünk a teljes talent funnel fejlesztésében. Például marketing automation, gamification és collaboration rendszerek bevezetésével.

Ajánlások

"I already had a chance to work with you at PwC. I considered you again because of the previous positive experience. This recruitment just confirmed - if we need an IT guy you are the ones who can help. :) Thank you for your hard work! I hope the candidates will be engaged and happy at Ceva in a long run. :)"

Ceva

"Great service, the process is built up very well. It generated less effort on our side for the recruitment process than usual."

Martincsák Gergely - GoodID

„Köszönöm szépen a minőségi keresést és az átfogó leírásokat a jelöltekről. A Talentera munkatársai nem csak szuper kedvesek, de maximális professzionalizmussal végzik a munkájukat! Öröm volt a közös munka!"

Takács Anikó - Allwin

Balázs
DW Developer

"Szeretném megköszönni még egyszer a sok tippet a karriertanácsadás során, főleg a LinkedIn-el kapcsolatban. Átalakítottam a profilomat, és azóta az összesítésben látom, hogy relevánsabbak a találatok, ami már egy jó kiindulási pont."

Barnabás
Rendszermérnök

"A karriertanácsadó munkájával kifejezetten elégedett voltam. Személyes találkozó szervezésénél nagyon rugalmas, telefonon mindig pontos információkat adott."

Csilla
Irodavezető

"A Talentera olyat ad a munkaerő piacnak mely a magyar piacon nagyon ritka. Színvonalas tréningeket szerveznek, szolgáltatásaikkal segítséget és támogatást nyújtanak a munkavállalóknak. Ráadásul hozzáállásuk kedves, segítőkész, ösztönző és még visszajelzést is kapsz tőlük. Mindenkinek tiszta szívből ajánlom őket."

HOGYAN PROFITÁLHATSZ A VELÜNK VALÓ EGYÜTTMŰKÖDÉSBŐL?

Elégedett partnereink

Kérj egyedi árajánlatot!

Írd meg miben tudunk segíteni és kollégáink hamarosan felveszik veled a kapcsolatot.