Moderációs technikák agilis csoportmunkához

2019.11.12. (18:00)

Egyik legősibb vágyunk megértetni magunkat másokkal, mára pedig a kommunikáció soha nem látott szinteken szövi át az életünket. Nem mindegy tehát, hogy hogyan kommunikálunk, sikerül-e hallgatóságunkat ráhangolni egy témára vagy éppen közelebb hozni egymáshoz az eltérő nézőpontokat.

Wieland Veronika a Wieland és Wieland Kft. trénere, szervezetfejlesztője megismertet néhány moderációs technikával, melyek használatával könnyebben boldogulsz hasonló helyzetekben, illetve segít priorizálni és dönteni különböző alternatívák között. Az agilis csoportmunka mindennapjai szinte elképzelhetetlenek moderációs és facilitációs technikák nélkül, amelyekkel minden jó vezetőnek rendelkeznie kell.


Program

17.30
regisztráció

18.00
előadások

21.00
kötetlen beszélgetés

Előadók

Qualified Facilitator Program

Előadó: Wieland Veronika - IAF Certified™ Professional Facilitator - Wieland és Wieland Kft.

Előadónk Wieland Veronika közel két évtizede támogat csoportokat a saját megoldásaik megtalálásában, felelős döntések meghozatalában, az együttműködés fejlesztésében. Hisz a csoportban rejlő bölcsességben, a vizualizációban és a facilitatív szemléletben.  Kidolgozója és alapítója a Magyarországon és Europában is egyedülálló Qualified Facilitator Programnak: https://facilitator.hu/event/qualified-facilitator-program .

A következő kérdésekre kapsz választ, ha részt veszel az eseményen:

Hogyan lehet a résztvevőket nagyon rövid idő alatt ráhangolni egy témára?

Hogyan lehet sikeresen összehangolni nagyon eltérő nézőpontokat, elképzeléseket?

Milyen módon lehet a leghatékonyabban dönteni, kiválasztani, priorizálni alternatívák között?

Hogyan lehet a látott technikákat alkalmazni agilis ceremóniákon?

Regisztráció