Webinar

.NET 6, C# 10 és ezeken túl: Mit hoz a jövő?

RegisztrációVideó megtekintéseRegistration

A .NET Core 2016-os megjelenésével a .NET világa konvergálni kezdett az „egy .NET” irányába, egyúttal végre megnyílt a lehetőség a runtime fokozatos bővítésére, drasztikusan új és innovatív elemek bevezetésére a C# nyelvbe, és a teljes keretrendszer a specifikációktól a runtime-ig nyílt forráskódúvá vált.

Ebben az előadásban az elmúlt bő fél évtized legfontosabb .NET fejlesztéseinek rövid áttekintése után megnézzük, hogy mit hoz a jövő a .NET fejlesztőknek, kitérve a C#, az ASP.NET, az Entity Framework érdemi újdonságai mellett a Blazor és MAUI keretrendszerek és a Visual Studio fejlesztőeszköz vonatkozásaira is.

Az előadás a következő kérdésekre ad választ:

  • Mi a .NET Framework és .NET Core jövője?
  • Mik a legfontosabb újdonságok .NET-ben, C#-ban és a .NET ökoszisztémában?
  • Milyen platformokra és hogyan fejleszthetünk ma .NET-ben?

Az előadásban a következő technológiákról lesz szó:


.NET, C#, ASP.NET Core, EF Core, Blazor, MAUI


Neked szól az előadás, ha fejlesztettél már (bármelyik) .NET-ben, vagy szimplán csak érdekel a .NET világa, és szeretnéd tudni, milyen irányba érdemes és lehetséges orientálódni ezen a szakterületen.

Szabó Gábor
egyetemi tanársegéd, szoftver architekt – BME-VIK

Gábor korábban architekt, projektvezető és szervezeti vezető volt, jelenleg a BME-VIK egyetemi oktatója, a .NET oktatása mellett egyetemi szoftvereket fejleszt. A .NET és a Microsoft technológiák nagy rajongójaként mindig követte a .NET aktualitásait, kiemelten a C#, a .NET, az ASP.NET Core és az EF Core újdonságait. Szívügye az open source, és szeretné modernizálni a magyar informatikai ipar technológiákhoz és munkához való hozzáállását is.

Regisztráció a MNDWRK oldalán

Regisztráció

Registration

További eseményeink

More events

További eseményeink

More events

No items found.