On-demand

Védd az invariánsaidat!

Egy gyakorlatias TDD bemutató

RegisztrációVideó megtekintéseRegistration

A legtöbb fejlesztő szeret "modell-view-controller"-ekben gondolkodni, és ezt a logikát valahova az alkalmazás határához, belépési pontjához helyezi el. Valójában ez megakadályozza őket abban, hogy gazdag domain modellt akakítsanak ki, és biztosítsák a megfelelő konzisztenciát.

Ebben a TDD köré épülő bemutatóban egy gyakorlati feladaton megyünk keresztül, és azt lépésről lépésre oldjuk meg. A feladatot kisebb rész-problémákra osztjuk, majd egyenként megoldva őket, egy működő modellt rakunk össze objektum kompozíció segítségével.

Megmutatjuk, miért hatékony a korlátozások és a validációk a domain belsejében való elhelyezése. Megnézzük, hogyan lehet ezeket az "invariáns tulajdonságokat" objektum kompozíciókban hasznosítani.

Margaritisz Oresztész
Chief Software Engineer - EPAM

Oresztész csaknem 6 éve foglalkozik csapatok technikai vezetésével az EPAM -nál. Főbb érdeklődési körei a DevOps, lean és agilis methodológiák, a continuous delivery és az extreme programming. Ez alatt a hat év alatt lehetősége nyílt megfigyelni, mely csapatok hatékonyabbak másoknál, és miben rejlik ennek a hatékonyságnak a titka.

Regisztráció a MNDWRK oldalán

Regisztráció

Registration

View event

További eseményeink

More events

További eseményeink

More events